Skip to main content

1. UX araştırmalarının fazla zaman aldığını düşünüyorsanız; bu etüdlerin Agile metodolojiler ile hızlandırılabileceğini anlatacak Stijn’ın konuşmasına katılmanızda yarar var.

2. Cathy’nin keynote konuşmasında, geleneksel problem çözme şekillerinden bir adım öteye geçip, ‘business design’ tarafından bakarak; bu ikiliyi birbirine nasıl uyarlayacağımızı göreceğiz.

3. Mobilin önemindeki artışı tartışmaya gerek var mı? Uluslararası şöhretini de beraberinde getirecek Thomas’tan, yakın gelecekteki mobil dünyada bizleri nelerin beklediğini ve nasıl hazırlanacağımızı dinleyeceğiz.

4. Çok geniş bir hedef kitleye mi sahipsiniz? Robin, erişilebilirlik konusunda Vodafone’da gerçekleştirdiği çapraz kanallı, kullanıcı araştırma projesini ve bununla kullanıcılara dokunmayı nasıl başardıklarını anlatacak.

5. Facebook’un video paylaşım uygulaması Riff’in geliştirme süreçlerini ilk ağızdan, Jonah’dan dinleyeceğiz.

6. Kullanıcı deneyiminin, kurumların yerleşik kültürlerine enregre olması zor görünüyor olabilir. Panel’de bu konuda “yapılacak” ve “yapılmayacakları” tartışacağız.

7. Ellerinizi biraz kirletmeye ne dersiniz? 5 farklı workshop’ta UX yeteneklerimizi uzman profesyoneller liderliğinde -tabii biraz da kirlenerek- geliştireceğiz.

8. Eli boş da dönmüyoruz: yarışma ve çekilişlerle kitaplar, lisanslar, indirimler, biletler, ödüller… yüzlerce hediye sahibini bulacak.

9. Dünyanın farklı yerlerinden gelen ama aynı konularla ilgilenen profesyonellerle hem kartvizit hem de fikirlerimizi paylaşacağız.

10. Bazı konuşmalar İngilizce, bazıları Türkçe olacak; fakat simultane tercüme ile hiç kimse bir kelimesini bile kaçırmayacak.