Skip to main content

İlki 28 Nisan 2015’te UXservices tarafından gerçekleştirilen Türkiye’nin ilk Kullanıcı Deneyimi ve Kullanılabilirlik konferansı UXistanbul, 2016 yılında da sektör profesyonellerini bir araya getiriyor. Farklı sektörlerden birçok katılımcıyı ağırlayacak olan UXistanbul Konferansı, birbirinden değerli Keynote konuşmacıları ve Workshop çalışmaları ile dopdolu bir program sunuyor.

UXistanbul 2016’da Yer Alacak Konuşmacılar:

23 Şubat’ta gerçekleşecek UXistanbul Konferansı’nda bu yıl farklı olarak birbirinden değerli workshop’lar da düzenleniyor olacak. Hazırlanan 5 adet workshop’tan 4’ü Türkçe, 1’i İngilizce olarak gerçekleşecek. Konferans için kayıt olanlar sınırlı kontenjana sahip workshop’lardan seçimlerini yapabilecekler.

Workshop Eğitmenleri:

Panel oturumunda ise Türkiye’nin öncü kuruluşlarında görev yapan profesyoneller ile UX’in Şirket Kültürüne Dahil Edilmesi, şirketlerin UX stratejileri ve çözümleri, UX ekiplerine verilen önem gibi konu başlıkları konuşulacak. Panel moderatörlüğünü UXservices yönetici ortaklarından Pınar Cinali yürütecek.

İngilizce / Türkçe simultane çevirinin olacağı, birbirinden değerli konu ve konuklarıyla dopdolu geçecek UXistanbul Konferansı’na hemen kayıt olun, erken başvuru indiriminden faydalanın! Ayrıntılı bilgi ve kayıt için: uxistanbul.org