Skip to main content

Güzel bir Salı akşamında, Workinton Galata’da ‘Service Design’ teması etrafında buluştuk. Zaman ayırıp gelen tüm dostlara teşekkürler!

Konuşmacılardan kısa kısa…

Ekibimizden Sr. UX Designer Özge Sevindir’in açılış konuşmasının konusu ‘Üvey Evlat Muamelesi Görenler: Servis Çalışanları’ idi. Bir servis ekosistemindeki aktörlerin deneyim tasarımına verdikleri önemden bahsetti. ‘Employee Engagement’ kavramının daha çok gündeme geleceğini işaret etti. Fiat Müşteri Deneyimi Yöneticisi Kübra Ören, ‘Kullanıcı Deneyimi Bulaşıcıdır’ isimli konuşmasında, ekibinin günlük rutininden ve birkaç proje özelindeki deneyim tasarımı süreçlerinden bahsetti.

blank

Akbank Süreç Yönetimi ve İş Geliştirme Müdürü Harun Baylan, bizlere Akbank Galata şubesinin inovasyonel deneyim tasarımı sürecini anlattı. Turkcell’den katılan Çiğdem Ararat ise, “Dijital Ürünler Dünyasında Servis Tasarımı” konulu konuşmasıyla oldukça dikkat çekti. Lifecell ve diğer uygulamalar üzerinden Turkcell’de servis tasarımı süreçlerinin nasıl işlediğini detaylıca anlattı.

Etkinliğin sonlarında oynadığımız ödüllü tombala oyunumuz sayesinde katılımcılar birbirleriyle kaynaştı ve kazanan katılımcımız ödül almaya hak kazandı.

blank

Dinamik konuşmacıların ve katılımcıların yer aldığı etkinliğimize katılan herkese teşekkür ederiz ve bir sonraki etkinliğimize de herkesi bekleriz. Bizi, etkinliklerimizi, eğitimlerimizi takip etmeyi unutmayın!

Facebook fotoğraf albümü için tıklayın.